Aktuális

Szerényen él a világ legfiatalabb milliárdosa, a 19 éves Alexandra

A 19 éves Alexandra Andresen spórolós típus. A norvég lány nem diákmunkával gyűjtögette össze a malacperselyében lapuló 1,2 milliárd dollárt. A Forbes által legfiatalabb milliárdosnak kikiáltott Alexandra szerényen kezeli az ölébe hullott családi örökséget. Használt kocsikkal jár, és csak a lovaira költ.

A Forbes idén is kihirdette a világ leggazdagabbjainak listáját, ahol a legfiatalabb milliárdosok élén a 19 éves örököspalánta, Alexandra Andresen áll. A lány nem szórja apuka pénzét, és nem parádézik a legújabb divatkreációkban hollywoodi partikon; szolidan kezeli a kisebb vagyont és a vele járó hírnevet is. Ő csak lovagol és jetskin pózol.

Az örökösnő egyre felkapottabb a Forbes listáján való megjelenés óta. Mellette, ha megnézzük a második és harmadik helyezett fiatal milliárdost, úgy tűnik, Norvégia nem áll rosszul gazdag tinik terén, hiszen Alexandra mögött 20 éves testvére, Katharina áll, akit a 22 éves, szintén norvég Gustav Magnar Witzoe követ.

Here are the answers????: 1. I do what I do because I love it! My interest for horses started when I was very young, because my mother had a horse. 2. I have two horses but my family owns 24. 3. I use flash nosebands because I think they even out the pressure on two places, instead of one. 4. My saddle is a Passier Optimum II. There are a lot of qualities to look for when buying a horse, but the most important one is rideability. 5. My biggest dream is to win the Olympics. 6. I was about 7 years old when I got my first pony. 7. My goals with Belamour and Don Massimo is to start riding St. George with good scores. 8. I got to where I am today by a fantastic team behind me, hard work and a lot of dedication! Thank you for all the questions!What do you want to see in my next post? ????

Alexandra (@alexandraandresen) által közzétett fénykép,

A két örökösnő a családi bizniszből szerezte a vagyont, amit apjuk, Johan Andresen még 2007-ben hagyott rájuk, de továbbra is irányítgatja a lányok kezébe adott dollármalmot. A család ingatlanalapokkal, magántőkealapokkal foglalkozik, miután a felső osztálybeli státuszt már az 1850-es években az ük-ük nagypapa dohányipari üzletelése szépen megalapozta. Johan apuka semmit nem forszíroz, a lányok akár naphosszat partizhatnának. Egyetlen súlyos megkötést tett csak, hogy nem vezethetnek új autót, csakis használt kocsikkal járhatnak. Ez Alexandrát már csak azért sem érintheti kellemetlenül, mert lovagolni úgyis jobban szeret. Kérdés megoldva.

“Spórolok a havi fizetésemmel, a versenyek nyereményét sem szórom el, sőt a szülinapokra kapott pénzt is félreteszem. Így meg tudom venni azokat a dolgokat, amikre igazán szükségem van, mint például egy táska vagy egy pár cipő, anélkül, hogy anyától vagy apától kérnék rá pénzt.”

Shallow waters are noisy; deep waters are silent…

Alexandra (@alexandraandresen) által közzétett fénykép,

A milliárdos Alexandra egy interjúban azt mondta, nehezen viseli, hogy a nevét első blikkre a pénzzel hozzák kapcsolatba és így nehéz új emberekkel ismerkedni. Nem könnyen engedi közel magához a “földi halandókat”, nehezen barátkozik. Ennyit a milliárdos lét nyilván nehezen megélhető árnyoldalairól. De az ismerkedéssel sem kell azért annyit erőlködnie. 24 éves barátja, Joachim Tollefsen, aki norvég harcművész, Németországba jár versenyekre, miközben Alexandra lovagol.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top