Aktuális

Fejszével indult lopni

Fejszével akart bejutni agy szegedi lakásba az a helybéli férfi, akit egy szomszéd zavart meg közvetlen a bűncselekmény elkövetése közben. Az 52 éves gyanúsítottal szemben lopás bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt javasolnak vádemelést.

A police.hu közleménye szerint: az egyik szegedi ingatlan kapuját és bejárati ajtaját fejszével feszítették fel 2016. január 10-én 17 óra 15 perc körüli időben. Az elkövetőt egy szomszéd zavarta meg, így a lakásba nem tudott bejutni, a férfi a helyszínről elmenekült.

A nyomozás megállapította, hogy a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható egy 52 éves szegedi lakos, aki a cselekmény idején 300.000 forint értékű vagyontárgyat veszélyeztetett. L. Kálmánt előállították, gyanúsítotti kihallgatását követően őrizetbe vették, a Szegedi Rendőrkapitányság lopás bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt javasol vádemelést ellene.

Az előzetes letartóztatásban lévő L. Kálmánt több más bűncselekmény elkövetésével is gyanúsítják.

Kapcsolódó anyag:

Fejszével indult lopni

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top