Aktuális

Igazi csoda: 18 év után meglett az elrabolt gyerek

Születése után három nappal rabolták el a kórházból a dél-afrikai csecsemőt. A szülei sosem adták fel a reményt, hogy egyszer előkerül a lányuk. A csodára 18 évig kellett várniuk, de bekövetkezett!

Egészen véletlenül találta meg a családja azt a fiatal lányt, akit 18 évvel ezelőtt raboltak el egy fokvárosi kórházból. Az édesanyja mellől vitték el az újszülöttet anno, aki azt hitte, hogy egy ápolónő veszi el mellőle a kisbabáját. Az akkor 36 éves Celeste Nurse azóta is töretlenül hitt abban, hogy egyszer a lánya majd újra vele lehet.

A feltűnő hasonlóság segített

Tavaly a család kisebbik lánya középiskolába került, ahol a tanárai gyorsan észrevették, hogy mennyire hasonlít az egyik végzős diáklányra – írta meg a vs.hu. Amikor otthon elmesélte ezt, akkor a szülei azonnal látni akarták az iskolatársat, aki pont annyi idős, mint az elrabolt gyerekük. A szülők felismerték a lányukat, a rendőrséghez fordultak, és a DNS-tesztek is igazolták, hogy valóban ők a szüleik. A feltételezett gyermekrabló azt állítja, hogy egy ismeretlen nőtől vette a gyermeket, akit 18 éve nevel.

Ez egy igazi csoda: 18 év után meglett az elrabolt gyerek

 A gyermekrablási per kedden kezdődött a fokvárosi bíróságon

A vádlott a “nevelőanya”, aki jelenleg ötvenéves. Ő azt vallotta, hogy rengeteg vetélés után az utolsót már nem mondta el a férjének, hanem fizetett egy idegen nőnek, aki egy vasútállomáson adott át neki egy takaróba bugyolált gyereket. A kicsit úgy vitte haza a férjéhez, mintha ő szülte volna. A nő óvadék fejében szabadlábon védekezik, de nem találkozhat sem a férjével, sem a családjával, sem a nevelt lányával. A történetben egyébként az is nagyon érdekes, hogy a két család hosszú éveken keresztül mindössze néhány kilométerre élt egymástól.

Itt olvashatsz még több csodáról: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top