Aktuális

Ismét akcióba lépett Repülős Gizi

Ismét akcióba lépett Repülős Gizi. Ezúttal egy sukorói házból próbált pénzt lopni a 89 éves asszony.

Lopás kísérlete miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették a 89 éves, Repülős Gizi néven elhíresült asszonyt. Pechére a tulajdonos tetten érte, amikor pénzt próbált lopni egy sukorói házban.

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője, Kiss Z. Edward elmondta, hogy csütörtökön délben a sukorói Táncsics utcából egy férfi telefonált a rendőrségre. A tulajdonos legnagyobb megdöbbenésére ugyanis családi házának teraszán egy idős nőt látott, aki éppen akkor lépett ki az épületből, amikor ő hazaérkezett. Az asszony igencsak felforgatta a berendezést, és a tulajdonos tárcájából is eltűnt az abban tartott pénz.

A Repülős Giziként ismert K. Sándorné B. Gizellát legutóbb tavaly szeptemberben, egy hajdúszoboszlói lakásban érték tetten, amikor épp a szekrényben kotorászott. Az asszony azóta szabadlábon védekezik.

Repülős Gizi egy 2012-es bírósági eljárás adatai szerint először 1953-ban került összeütközésbe a törvénnyel besurranásos lopás miatt, az elmúlt évtizedekben több mint kétszáz bűncselekményt követett el, és legalább tizenkilenc alkalommal elítélték. Nevét onnan kapta, hogy az 1950-es években belföldi repülőjáratokkal utazott Budapestről vidékre lopni. A bűncselekményekért összesen több mint 17 évet töltött börtönben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top