nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Aktuális
A Facebookon válaszoltak a tanárok a korábbi államtitkár megjegyzésére

A Facebookon válaszoltak a tanárok a korábbi államtitkár megjegyzésére

A Sashegyi Arany János Általános Iskola és Gimnázium tanárai a közösségi oldalukon kockás inges fotóval válaszoltak a korábbi oktatási államtitkár megjegyzésére.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Klinghammer István, korábbi felsőoktatási államtitkár a pedagógustüntetést követően azt mondta, a tüntetések úgy általában “a világon semmit nem oldanak meg”. “Teljesen értelmetlennek” tartja a tanárok tüntetését, és szerinte “olyan pedagógusokra van szükség, akik okosak, erkölcsösek, és ezeket adják át a diákoknak. Ezért vagyok pipa, ha a tévében nézem, hogy borotválatlan, kockás inges tanári kar grasszál” – írja a 444.hu.

A sashegyi iskola tanárai a Facebookon kockás ingbe öltözött fotójukat tették közzé, amelyhez a következő posztot írták:

KIikHammernek szeretettel! :)”

Elmés és szellemes.

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon