Aktuális

Baltával csapott a kamaszok közé a válogatott sportoló

Kórházba kellett szállítani egy tizenhat éves fiút, mivel túl sokat ivott a születésnapján. Ezt követően az apja baltával próbált rendet tenni a buliban.

A Blikk információi szerint baltával a kezében rontott be egy Balaton melletti településen rendezett szülinapi partira egy volt válogatott kézilabdázó, hogy megtudja, ki miatt került kórházba a gyermeke.

A lap azt írja, hogy az országosan ismert sportoló – korábban a magyar válogatott játékosa – fiának és barátainak bérelte ki a kultúrházat, ahol a fiatalok némileg túltolták a mulatozást, és sokkal többet ittak a kelleténél. A sportoló fia annyira rosszul lett, hogy mentőt hívtak hozzá, a férfi pedig úgy feldühödött, hogy a művelődési házhoz ment, és meg akarta tudni, hogy ki itatta le ilyen szinten a fiát. A sportoló egyébként egy baltával érkezett a helyszínre, betört egy ablakot és kettévágott egy faasztalt. A fiatalok megijedtek tőle.

A Balatonfüredi Rendőr-főkapitányság garázdaság bűntett és rongálás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top