Aktuális

Lépcsőházban akartak hárman megerőszakolni egy lányt

Lépcsőházban erőszakoskodott három férfi egy fiatal lánnyal Debrecenben.

Egy férfi tett bejelentést a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányságra arról, hogy február 12-én 21 óra körül egy fiatal lányt talált egy Darabos utcai egyik társasház lépcsőházában, aki ellen valószínűleg bűncselekményt követtek el. A rendőrök azonnal a helyszínre mentek, és mentőt hívtak a lányhoz, akit kórházba vitték – számolt be a dehir.hu.

A nyomozás során kiderült, hogy három fiatal férfi a Péterfia utcán leszólította a lányt, majd behurcolták a lépcsőházba, ahol erőszakoskodtak vele, és ellopták a mobiltelefonját és a karkötőjét.

A bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható a 18 éves P. Alex és L. Zsolt, valamint 17 éves társuk, akiket hajdúhadházi, valamint debreceni otthonaikban fogtak el. A nyomozók őrizetbe vették az elkövetőket, akik ellen szexuális erőszak bűntett, valamint kifosztás elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatnak nyomozást.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top