nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Aktuális
Ő a meleg sportoló, Ian Thorpe szerelme

Ő a meleg sportoló, Ian Thorpe szerelme

Ian Thorpe rengeteget szenvedett, amiért korábban nem merte vállalni másságát. Ez szerencsére már csak a múlté, kiderült, ki mellett találta meg a boldogságot.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Az ötszörös olimpiai bajnok ausztrál úszó, Ian Thorpe sajtóhírek szerint egy modellel alkot egy párt, a jogot tanuló Ryan Channinggel. Ian Thorpe egy közeli barátja a The Courier Mailnek mesélt, jó baráthoz “híven”, hogy milyen jól megvannak a fiatalok.

“Bár, még csak az elején járnak, teljesen elbűvölték egymást.”

A névtelen forrás azt is hozzátette, hogy Thorpe és Ryan elválaszthatatlanok, amikor nyilvános helyen mutatkoznak együtt vagy egymás barátaihoz járnak, nagyon boldognak tűnnek. A Perth-ből származó Channing állítólag közeli ismerősei társaságban már a párjának nevezi Thorpe-ot – írja a Dail Mail

Itt pedig a párja:

Meleg sportoló, Ian Thorpe mutatta be szerelmét

 

Meleg sportoló, Ian Thorpe mutatta be szerelmét

 

Excited about heading to #Istanbul to celebrate the 25th Bosphorus Cross-Continental Swim 2 Kıta 1 Yarış – http://gms.to/1cV2PpL

Közzétette: Ian Thorpe – 2013. július 4.

 

 

Civil Díj 2019 Bakonyi csillagászok, szívószál-mentesítés, női kőművesek, kórházakban tanító tinik, focisták a gyerekekért, vonatot előző csiga… neked melyik a legszimpatikusabb civil akció? Ki a legjobb azok közül, akik végre tesznek másokért és egy élhetőbb világért? Te melyik szervezetnek adnád a közönségdíjat?


Szavazok!

Megosztás Facebookon