nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Aktuális
Eltűnt egy 11 éves kislány Budapesten

Eltűnt egy 11 éves kislány Budapesten

Egy 11 éves lány felkutatásához kéri a lakosság segítségét a Budapesti Rendőr-főkapitányság.
Avatar
Forrás: MTI
f Ajánlom

A rendőrség honlapján péntek éjjel közzétett információk szerint Fehér Mirella pénteken budapesti otthonából ismeretlen helyre távozott.

A rendelkezésre álló adatok szerint a 11 éves lány 2016. február 12-én a Budapest X., Kőér utcai otthonából ismeretlen helyre távozott, és azóta tartózkodási helye ismeretlen. A felkutatására tett rendőri intézkedések eddig nem vezettek eredményre.

A keresett kislány körülbelül 160 centiméter magas, vékony testalkatú, barna szemű, haja világosbarna színű.

Eltűnésekor farmernadrágot, barna című csizmát és barna kapucnis dzsekit viselt, melynek a hátulján egy kék felirat van.

A rendőrség ezeken az elérhetőségen várja azok hívását, akiknek információja van a kislányról: 06-80/555-111 “Telefontanú” zöld számán, vagy a 107-es vagy 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Eltűnt egy 11 éves kislány Budapesten

Bővebben a police.hu oldalon

 

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon