nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Aktuális
Hogy mi? Paul McCartney hangulatjelekhez írt zenét

Hogy mi? Paul McCartney hangulatjelekhez írt zenét

Napokig énekelhetnénk a Beatles egykori tagjának világhírű dalait, de Paul McCartney most mégsem újabb slágereket írt: rövid dallamokat komponált a Skype hangulatjeleihez.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Figyelembe véve, hogy Paul McCartney legtöbb dalának hossza 2 és 4 perc között mozog, és hogy a könnyűzene a rövid, ám fülbemászó dallamok terepe, egy pár másodperces hangjáték nem tűnik túl nehéz feladatnak – főleg nem egy olyan kvalitású muzsikusnak, mint a 73 éves McCartney. Na de mi van, ha hangulatjelekhez kell zenét komponálni?

“Érdekes munkának találtam – mondta a zenész –, sőt egy ideig gondolkoztam, hogy egyáltalán képes vagyok-e rá. Aztán úgy döntöttem, hogy igen. Végre valami újdonság.”

Hogy mi? Paul McCartney hangulatjelekhez írt zenét

A Skype húsz hangulatjelhez rendelt dallamot McCartney-tól, aki a gitártól kezdve a xilofonig mindent bevetett, hogy hatásos legyen a végeredmény.

 

A zenék Valentin-naptól, azaz február 14-től érhetők el a Skype rendszerében.

(via Daily Mail)

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon