Aktuális

18+: A prostituáltak angolnyelv-leckékkel készülnek az olimpiára – fotók

A 2016-os nyári olimpiai játékokra a brazil prostituáltak is nagyon készülnek: angolt tanulnak, hogy könnyebben boldoguljanak majd az országba özönlő szurkolókkal.

A prostituáltak helyi szövetsége, a Cida Vieira szóvivője szerint közel négyezer örömlányt várnak a nyelvi kurzusokra, amiket önkéntes nyelvtanárok tartanak. A prostituáltak az órákon megtanulják, hogyan tárgyaljanak a tarifákról, a szolgáltatásokról, az egyéb extrákról – és nem utolsósorban azt, hogyan tudják idegen nyelven is csábítóan megszólítani a klienseket.

Rio de Janeiro: A Vila Mimosa piros lámpás negyedben nyugodt az élet, ami annak is köszönhető, hogy az állami hivatalokban javarészt néhai szexmunkások dolgoznak, akik feltételezhetően az itt működő alvilági hálózat emberei.

 

 

 

Belo Horizonte, Brazília: egy szexmunkás kliensekre várakozik. A prostituáltaknak már a 2014-es labdarúgó-világbajnokság előtt ingyen leckéket vehettek angolból, hogy könnyebben boldoguljanak a külföldiekkel. Ekkor több száz prostituált élt az angolnyelv-tanfolyam lehetőségével, ám a kupa után szinte mindenki lemorzsolódott.

 

Rio de Janeiro: Drog nélkül nem megy.

 

Az átlagos tarifa körülbelül 7000 forint közül mozog.

 

 

Rio de Janeiro: A város és a strandok (mint a Copacabana) a legszebb örömlányok sétánya, de sok férfi prostituálttal is lehet találkozni.

 

Rio de Janeiro, Lapa kerület: a prostituáltaknak a Casario-ház nyújt védelmet és biztonságot.

 

Prostituáltak, örömlányok az NLCafén!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.