Aktuális

Dráma – meghalt, miközben kórházba vitte vajúdó feleségét

A háromgyermekes édesapa vezetés közben lett rosszul.

Bár ezt  megelőzően két gyermeknek is életet adott, az amerikai Jill Schmucker állítása szerint még sosem tapasztalta meg, milyen az, ha beindulnak a fájások. Azt mondja, két korábbi gyermekénél a szülést indították, ezért mikor néhány nappal ezelőtt fájásokra ébredt, pánikba esett. 

Jill az USA Today című amerikai lapnak elmondta, a legjobban attól félt, hogy a kórház felé menet, a kocsiban fog életet adni gyermekének. Akkor még nem tudta, nem tudhatta, hogy nem jutnak el a kórházig. Miután rájött, hogy vajúdik, felébresztette férjét, majd két idősebb gyermekét. Gyorsan felöltöztek, kocsiba ültek és elindultak. És ekkor történt a baj. 

Dráma - meghalt, miközben kórházba vitte vajúdó feleségét

Alig hagyták el a város határát jelző táblát, mikor Jill férje rángatózni kezdett. “Az orvosok azt mondták, talán stroke-ja lehetett, vagy egy agyi aneurizmája, ami a stressz miatt kiszakadt” – mondta a nő, majd hozzátette, miután férje elvesztette az uralmát a kocsi felett, az árokba hajtottak és felborultak. 

Jillnek elrepedt az egyik csigolyája, így csak a szerencsének és nagyobbik kisfiának köszönhette, hogy segítséget tudtak hívni. Végül mindannyiukat kórházba szállították: nem sokkal azután, hogy császármetszéssel világra segítették harmadik gyermekét, Jill megtudta, hogy férje meghalt. Az asszony azt mondja, talán egész életében nem tudja majd feldolgozni ezt a tragédiát, de a gyerekei miatt igyekszik erős maradni. 

Forrás: USA Today
Kép: KUSA TV

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top