Aktuális

Nem engedte beszállni a kocsiba a terhes nőt egy Uber-sofőr

Sok kismama előre megtervezi, hogy jut majd el a kórházba, ha elfolyik a magzatvíz. Ez a nő és férje az Uber mellett tették le a voksukat – sajnos rosszul tették.

A kismama és férje New York-i lakásuk elé hívtak egy Ubert, mikor eljött a nagy pillanat és elfojt a magzatvíz. A nő egy kicsit rosszul is lett az utcán – mire a sofőr odaért, éppen hányingerrel küszködött.

A sofőr erre fel közölte, hogy nem viszi el őket az 5 km-re lévő kórházba, mert ha a nő elhányja magát az autóba, az neki ezer dolláros kárt okoz. Hiába ajánlotta fel a pár, hogy ha így is alakul, kifizetik a reális tisztítási összeget, a sofőr hajthatatlan volt, sőt még az elmaradt fuvar díját is kifizettette velük!

Nem engedte beszállni a kocsiba a terhes nőt egy Uber sofőr

A bökkenő csak az, hogy New York állam tömegközlekedési törvényei, amik a taxisokra és a különböző fuvarszolgáltatásokra érvényesek, ugyanúgy az Uber-sofőrökre is azok: eszerint pedig a sofőr nem diszkriminálhatja a terhes nőket.

A pár végül talált egy másik sofőrt, és a kismama egészségesen világra hozta gyerekét, a goromba sofőrt ellen pedig bejelentést tették az Ubernél.

Forrás: Popsugar

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top