Aktuális

Svájcba vihette a Szombathelyről elrabolt kisfiút francia apja

Egyre valószínűbb, hogy Svájcba vitte a kétéves kisfiút Szombathelyről a francia apa. A férfi újabb Facebook-posztja szerint az anya rabolta el a gyereket korábban, és a kisfiút nem Varró Bálintnak, hanem Léon Royernek hívják.

Genfbe vihette Szombathelyről elrabolt fiát a francia Patrick Royer, aki a gyermekről rendszeresen posztol a Facebookon. A férfit már Európa-szerte körözi a rendőrség.

“Fiam neve Léon ROYER. Varro Balintot nem ismerem. Az anya igy nevezik tevésen. Az anyanak nincs latogatasi joga. Csak az apanak itelték a kicsit és Franciaországban elhelyezkedtek mar 2 éve. Szoval a fiam nem magyar de francia. Es gyerekrablásrol abban az esetben szo sincs rola. Az anya elrabolta a kicsimet 2 éve ezelött a növerem segitségevel. 6 honapig elrejtette a fiamat és masfél évig nem lattam öt, skypon se” – írta ki szerda reggel a közösségi portálra a francia állampolgárságú férfi.

Fiam neve Léon ROYER. Varro Balintot nem ismerem. Az anya igy nevezik tevésen. Az anyanak nincs latogatasi joga. Csak az…

Szerző: Patrick Royer2015. december 23.

Az apa december 8-án vitte magával a kétéves gyereket, miután annak anyját bántalmazta. A rendőrség a lakosság segítségét kérte, hogy megtalálják az elrabolt magyar kisfiút, azóta nemzetközi elfogadó parancs van érvényben ellene – írja a hvg.hu.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top