Aktuális

A 15 éves fiú testével védett meg három lányt a golyóktól

A 15 éves középiskolás fiú három társát védte, amikor csütörtök éjjel egy lövöldözés során eléjük állt az utcán. A tinédzser meghalt a golyózáporban.

A 15 éves Zaevion Dobson az amerikai Tennesseeben csütörtök éjjel veszítette életét, amikor az utcán néhány huszonéves férfi váratlanul lövöldözni kezdett. Az amerikai focista fiú három lánnyal beszélgetett, amikor a lövöldözés elkezdődött, és gondolkodás nélkül vetette magát eléjük, testével védve őket a golyózáportól.

A megmagyarázhatatlan eset akkor kezdődött, amikor a 46 éves Lisa Perryre a fia lőtt rá otthonában. Az asszony állapota válságos. A 23 éves Brandon ezt követően két társával az utcán folytatta a lövöldözést, véletlenszerűen adva le azokra, akit éppen értek. A három lány, akit Zaevion védett, sérülések nélkül élték túl az esetet.

A 15 éves Zaevion Dobson testével védte barátait
A 15 éves Zaevion Dobson testével védte barátait

Brandon Perryt a lövöldözést követően egy másik épület előtt fogta el a rendőrség, miután autóbalesetet szenvedett. A fiú másnap belehalt sérüléseibe. Két társa a baleset után megszökött, de időközben őket is letartóztatták a rendőrök.

A 15 éves hős fiú az eset szerencsétlen áldozata, nem ő volt a célpont, egyszerűen épp ott állt és beszélgetett a lányokkal, ahol a három randalírozó huszonéves lövöldözött.

Forrás: Metro

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top