Aktuális

Dobta a Telekom Ákost

Felbontja a Magyar Telekom Ákossal kötött szerződését – a hírt a cég sajtóosztálya közölte.

A dolog előzménye Ákos Echo TV-ben tett sarkos nyilatkozata volt, ami szerint a női egyenjogúság nem egyezik a normalitással, és a nőnek nem dolga annyit keresni, mint egy férfinak. Az énekesnek szerdán és csütörtökön is koncertje lesz a Budapest Arénában, többek közt fő szponzora, a Magyar Telekom támogatásával.

Dobta a Telekom Ákost

“A Magyar Telekom Csoport szerződést bontott Ákossal, erről az előadóművészt ma délelőtt írásban tájékoztattuk. Nagyra értékeljük Ákos zenei munkásságát, előadó-művészi pályáján elért sikereit és köszönettel gondolunk vissza az együttműködés éveire, a közös munkára. Ugyanakkor cégünk nem tartja összeegyeztethetőnek az előadóművész egy televíziós csatornán adott interjújában elhangzottak szellemiségét Csoportunk hitvallásával és értékrendjével.

A Magyar Telekom Csoport elkötelezett abban, hogy nőknek és férfiaknak egyaránt azonos munkafeltételeket és karrierlehetőséget biztosítson, és minden körülmények között fenntartsa a vállalaton belüli nemi egyenjogúságot. Emellett kiemelt figyelmet fordít arra, hogy támogasson olyan kezdeményezéseket, sőt indítson olyan önálló programokat, amelyek lebontják a meglévő társadalmi és nemi akadályokat a munkaerőpiacon, és egyenlő feltételek és lehetőségek mellett teszik lehetővé mind a nők, mind a férfiak számára a magánéletben és a munkában egyaránt sikeres élet megvalósítását” – közölte a Magyar Telekom sajtóosztálya.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top