Aktuális

6 jel, hogy meg fogod csalni a párodat

A legtöbb ember nem úgy csalja meg a párját, hogy egyik reggel felébred, és azt gondolja, ma félrelépek.

A házasságok 25-60 százaléka ismeri a hűtlenséget. Általában a felhalmozódott harag és fájdalom kergeti az embereket mások karjaiba.

Íme a jelek, amelyek azt mutatják, hogy hamarosan félrelépés következik.

X jel, hogy meg fogod csalni a párod

Sosem beszélsz a párodnak a titkos vágyaidról
Ha nem mondod el, mire vágysz az ágyban, a partnered nem tudja eldönteni, megteszi-e. De mivel vágyakozol utána, hamarosan keresel majd valakit, aki ezeket megadja neked.

Szidod a párod a barátaidnak
Ez azt jelenti, hogy elvesztette a tekintélyét a szemedben, és újat fogsz keresni. Azt azonban ne feledd, hogy ezek a beszélgetések téged minősítenek, hiszen te választottad.

9-es végű szülinapot ünnepeltél
Meghökkentő eredményre jutottak kutatók: a 29, 39, 49 vagy 59 évesek nagyobb eséllyel hűtlenkednek abban az évben.

Apró hazugságokat mondasz
Ha már pici dolgokban sem vagy őszinte, nagy eséllyel közel állsz a megcsaláshoz, főleg akkor, ha nem érzel ezek miatt bűntudatot.

Sok időt töltesz a szexi kollégáddal/kolléganőddel
Ha bulizni is gyakran jártok, nagy eséllyel fog fellobbanni a tűz kettőtök között. Ha otthon minden rendben lenne, nem vágynál a kollégád társaságára.

Kezded észrevenni, miket nem szeretsz a párodban
Ha egyre több hibát vélsz felfedezni a párodban, az azt jelenti, hogy tudat alatt már kifelé kacsintgatsz a kapcsolatból.

Persze ezek a jelek nem hozzák mindig a megcsalást, de azért jobb odafigyelni, mert ilyenkor lenne érdemes szorosabbra fűzni a kapcsolatodat a pároddal, vagy esetleg szakítani, még mielőtt megcsalnád.

Olvass tovább megcsalás témában az NLCafén!

MSN

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top