Aktuális

Harrison Ford tanári módon oltotta le Donald Trumpot

A 73 éves színész a hülye gyerekét nevelő szülő türelmével tette helyre a republikánus elnökjelöltet, legutóbbi agymenése után.

A milliárdos ingatlanmogul jó úton halad, hogy teljesen széttrollkodja a jövő évben esedékes elnökválasztás jelöltjeinek mezőnyét. Trump, aki nemrég rasszista kijelentésekkel borzolta a világ idegeit, múlt hétvégén, a The New York Times-nak nyilatkozva azt mondta, nagyon szereti az olyan filmeket, amelyekben hősies amerikai elnökök szerepelnek, főleg, ha a filmben valamilyen nagy krízist oldanak meg.

“A kedvencem Harrison Ford volt, a repülőn. Nagyon szeretem Harrison Fordot – nemcsak azért, mert több ingatlanomat bérli (Ford valójában egyszer bérelt egy apartmant Trump egyik toronyházában – a szerk.), hanem azért is, mert kiállt Amerikáért” – lelkendezett a Republikánus Trump, aki bizonyára Az elnök különgépe című, mérsékelten sikeres akciófilmre gondolt.

Az egyébként a Demokrata párttal szimpatizáló Ford, aki jelenleg épp Ausztráliában népszerűsíti a Csillagok háborúja közelgő új részét, valószínűleg nem volt felhőtlenül boldog, amikor ezt meghallotta. A Channel 4 News riportere le is csapott a lehetőségre, és megkérdezte a színészt, hogy mi a véleménye Trump dicséretéről. Ahogy az a lenti videón is látható, Ford tökéletes választ adott.

 “Donald, ez csak egy film volt. Ez nem így megy a való életben, de te ezt hogyan is tudhatnád?” – mondta a Han Solót alakító színész, kissé lesajnáló mosollyal. Ha még volna rá lehetőség, innen üzennénk Harrison Fordnak, hogy igazán beszállhatna az elnöki versenybe.

Harrison Ford tanári módon oltotta le Donald Trumpot

További cikkek Donald Trumpról az NLCafén:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top