Aktuális

“Lakótársat keresek! Lakbér nincs, de legyél enyhén domináns típus” – albérlet szexért cserébe

"Ha bejövünk egymásnak, és te is független vagy, szívesen alakítok ki akár testi-lelki kapcsolatot... Az albérlet ára baráti lenne" – ehhez hasonló hirdetésekkel van tele az internet. De találtunk olyat is, ahol egy nő kijelentette, hogy pénz helyett inkább szexuális úton fizetné ki az albérlet árát.

Romantikus ígéretek és ingyen lakhatás

Egy friss hirdetésben olyan 29 éves fiú keres szexpartnert, aki egy 38 négyzetméteres lakást kínál némi szexért cserébe. A hirdető azt állítja, hogy szűz, tehát a nemi betegségek sem jöhetnek szóba, és az aktust mindig óvszerben végeznék – ígéri előre is. Sőt a hirdetés vége egészen romantikusra sikeredett, szerelemről esik szó, és folyamatos gyengédséget ígér, hiszen a fiú otthonról dolgozik, tehát egész nap ráér.

Ingyen lakás szexért cserébe

Kölcsönösen jól járunk

A nagy mosolygós jellel hirdetett lakás pusztán ezer forint, főbérlője egy ápolt 38 éves férfi, aki rendezett anyagi körülmények között él, vidám és sportos, és olyan egyedülálló társat keres, akivel kölcsönösen jól járnak egymással. Eddig úgy érezheti magát az olvasó, mintha a Micsoda nőt! nézné. Mi ez, ha nem színtiszta üzlet? A jelképes összeg azonban azt sugalmazza, hogy többről van itt szó, mint puszta közös albérletről.

E-mailben megkerestem a hirdetés feladóját. A beszélgetésben nagyon udvarias volt a férfi, finoman sejteti, hogy kölcsönös szimpátia esetén “akár közelebbi barátság is létrejöhet”. A főbérlő sokat utazik, keveset van otthon, örülne, ha valaki lenne a lakásban a távollétében. Azért nő, mert akkor segít rendben tartani a lakást. “Bevallom őszintén, azért gondoltam egyedülálló hölgyre, mert elkelne néha egy dolgos női kéz a lakásban, és én sem lennék egyedül. Persze nem bejárónőt, keresek, inkább egy »segítő barátot«, akivel kölcsönösen jól járunk. Az ár baráti lenne. Ha úgy alakulna, részemről egy baráti kapcsolat sem kizárható. Persze ehhez szimpátia kell. Ha másak az elképzeléseid, elnézést kérek. Én csak egy lehetőséget kínáltam!”

Hangsúlyozom, hogy Tamás hangvétele mindvégig nagyon intelligens és udvarias volt, a végén még hozzáteszi: “A  baráti kapcsolaton azt értettem, ha bejövünk egymásnak és te is független vagy, szívesen alakítok ki akár testi-lelki kapcsolatot is :)”

Ingyen lakás szexért cserébe

Domina is kerestetik

Vannak szókimondóbb ajánlatok is, ahol csinos hölgyeknek tejesen ingyenes lakhatást ígérnek a belvárosban. És még ennél is egyértelműbbek is akadnak, bár nagy betűkkel szerepel a hirdetésben, hogy ez nem szexpartnerkeresés. Viszont nehéz nem úgy érteni, ha valaki figyelmesen elolvassa a szolgalelkű férfiember mondatait: “Lakótársat keresek! Egy 25 év alatti vékony lányt, aki legalább enyhén domináns típus (alázás, csicskáztatás, lábimádat), akivel megoszthatom 40 nm-es 1+2 fél+galéria elosztású 13. kerületi albérletemet.” És a megnyugtató lezáró mondat így hangzik: “Teljesen kezdő is lehetsz!” Gyengébbek kedvéért még némi rajzos bemutatót is mellékelt az alárendelt szerepre vágyó pasas.

Ingyen lakás szexért cserébe

Az ingatlanos oldalak igyekeznek kiszűrni ezeket a hirdetéseket

“Kedves és csinos diáklányt keresek minimum egy évre, egy belvárosi gyönyörű lakásba lakótársnak a másik 12 négyzetméteres teljesen felszerelt szobába, »baráti« kapcsolat fejében. A lakás mindennel felszerelt, gépesített, új bútorokkal. Kauciót nem kérek, a szoba bérleti díja ezer forint, a rezsit én fizetem teljes egészében. Én egy 29 éves, normálisnak és helyesnek mondott vállalkozó nős férfi vagyok, és hosszú távban gondolkodom mindenképp” – olvasható egy másik apróhirdetésben. A több százezer hirdetés közül nagyon ritka az ilyen tartalmú szöveg, ha észreveszik az oldal üzemeltetői, akkor azonnal törlik a szöveget. Ahhoz, hogy a rendőrség vizsgálódjon, előbb feljelentést kell tenni.

Még nem jött válasz

Egy fiatalember egy budapesti albérletkereső oldalon tett közzé egy lakáshirdetést. Kétszobás lakását ajánlgatja lányoknak vagy hölgyeknek ingyen, akikkel meg tud egyezni. Hogy pontosan mi lehet a deal, azt egyelőre nem tudjuk, mert az üzenetre, amelyben érdeklődtünk, még nem válaszolt.

Ingyen lakás szexért cserébe

Szókimondó lakáskereső

Tavaly egy szegedi egyetemista lány hirdetése keringett a neten. A  lány nem köntörfalazott, azonnal kiterítette a lapjait: “Sziasztok! Szegeden keresek albit! Fizetni egy jelképes összeget gondoltam, a többit szexuális úton! Egy szerződésben foglalt időközönként orálisan vagy máshogy lerendezném a tulajt, és így mindenki jól jár. Egy külön szobát szeretnék, gépesített, igényes lakásban. Sürgős lenne, várom az ajánlatokat!” – így szólt a hirdetés, ami felkerült a Facebookra. Nemsokára az örömhírről is beszámolt a lány, létrejött ugyanis az üzlet:“Sikerült megegyezni egy sráccal. Normális, nincs barátnője, nekem meg pasim. Én spóroltam és mindketten ki leszünk elégülve nonstop.”  A kommentelők közül sokan fertőnek nevezték a világot, ahol ez előfordulhat, mások kifejezetten vagánynak gondolták a lányt, aki bevállalta. Sokan prostitúciót emlegettek, míg mások szerint ez a való élet.

Még több cikk szexuális csereszolgáltatásokról: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top