Aktuális

Üzleti zseni – még csak 11 éves, és heti félmilliót keres

Henry Patterson szerint a bolhapiacon érdemes elkezdeni a vállalkozói létet, mert ott mindent meg lehet tanulni. Utána jöhetnek a nagyobb kihívások!

A sikeres brit Henry Pattersen árult már trágyát és édességet is. Mostanra saját márkát alapított és havi kétmillió forintos árbevételt ér el. A vállalkozó szellemű Henry ötévesen kezdett el azon gondolkozni, hogyan is kereshetne pénzt. Először az eBay-en zsákokban trágyát adott el egy fontért, mostanra pedig a Not Before Tea miatt ismerik. A mesekönyvében szereplő figurákkal díszített termékek hozzák manapság a legnagyobb bevételt a zseniális kisfiúnak.

Könyvet is ír

Nemrég YouTube-csatornát indított gyerekeknek, igyekszik több lábon állni. Gazdag üzleti tapasztalatait másokkal is megosztja: jövőre jelenik meg az erről szóló könyve. Jelenleg 70 különböző cég rendeli a termékeit, vállalkozásának éves eladása már túllépte a 65 ezer fontot.

 Hasonló cikkek az NLCafén: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top