Aktuális

Belvárosi hostelből loptak – alaposan megjárták

A két férfi besurrant egy turistaszállóba, és az egyik szobából ellopták az ott lakók laptopjait és készpénzét. Ám nem sokáig örülhettek a zsákmánynak...

A Budapesti Rendőr-főkapitányság V. kerületi Rendőrkapitánysága nyomozást folytat H. Attila 19 éves és Cs. Gábor 45 éves budapesti lakosokkal szemben, lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. A két férfi szeptember 12-én 22 óra 30 perc körüli időben egy Budapest V. kerületi szálló egyik szobájából ellopta a sértettek laptopjait és készpénzét – számolt be a police.hu.

Elfogták őket

A két férfira a rendőrök szeptember 30-án a Budapest VI., Teréz körúton felfigyeltek, majd igazoltatásukat követően a helyszínen elfogták őket. Előállításukat követően a két férfit gyanúsítottként hallgatták ki, ennek során beismerő vallomást tettek.

Képünk illusztráció
Hamar elfogták a tolvajokat – képünk illusztráció

Eljárás indul

Velük szemben a további eljárást a Budapesti Rendőr-főkapitányság V. kerületi Rendőrkapitányság folytatja le, az ügyészség előterjesztést tett bíróság elé állításukra.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top