Aktuális

Közel negyedmilliárd lehet Lagzi Lajcsi sara

Eddig úgy tudtuk, hogy a rendőrség körülbelül 35 millió forintos közműcsalással gyanúsítja a mulatós sztár Galambos Lajost. Az összeg azonban ennél jóval több is lehet.

A Blikk értesülései szerint akár 200 millió forintnyi közműszolgáltatást is jogtalanul vehetett igénybe Lagzi Lajcsi. Azonban úgy hírlik, hogy a tatai Boglárka lakópark gázszámlahiánya egymagában harmincmillió forint, a csalás miatt ki nem fizetett villanyszámla ugyanott ötvenmillióra rúg, a vízszámla pedig további tízmillió forint lehet.

Közel negyedmilliárd lehet Lagzi Lajcsi sara

Ha így megy tovább, hosszú időre Il Silenzio lehet Lajcsi sorsa

A további, az ügyben érintett ingatlanok ki nem fizetett fogyasztásával együtt összesen akár negyedmilliárd forintos kár is érhette a szolgáltatókat. Gyugyi Csilla, a Pest Megyei főügyészség szóvivője a Blikknek elmondta, hogy a teljes kárösszeget még ők sem ismerik.

Galambos Lajos és társai a vád szerint több ingatlanjukban is megkerülték a hivatalos mérőórákat azért, hogy csak a valós fogyasztás egy részét kelljen megfizetniük. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top