Aktuális

Haláleset történt a Maradj talpon forgatásán

Tragikus haláleset történt a Maradj talpon felvételén, kedden. A harminchárom éves nőt nem tudták újraéleszteni.Az ország kedvenc tanára: Edit néni Maradj talpon!-t játszik matekórán a gyerekekkel.

Életét vesztette egy fiatal nő a Maradj talpon forgatásán, kedden kora délután – tudta meg a Bors. A XV. kerületi stúdióba hiába riasztották a mentőket, a 33 éves nő életét nem tudták megmenteni.

Egy harminchárom éves statiszta felállt, kiment a stúdióból, összeesett, és meghalt. Nyolcszor próbálták meg újraéleszteni, hiába. A helyszínre pillanatok alatt mentőhelikopter is érkezett. A nő nem játékos volt a forgatáson, hanem statiszta, aki a nézők között foglalt helyet.

Haláleset történt a Maradj talpon forgatásán

A műsor forgatását azonnal leállították

A műsor házigazdája, Gundel Takács Gábor nem nyilatkozott az ügyben. A Bors értesülése szerint a rendőrség a forgatás után lezárta a helyszínt. A rendőrség szóvivője megerősítette a haláleset tényét, a körülményeket és a halál okát vizsgálják.

A Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap az ügyben közleményt adott ki:

“A mai napon a Maradj talpon! című műsor második felvétele előtt, a szünet alatt az egyik néző a műsor forgatásán jelenlévő ügyeletes orvos segítségét kérte, rosszullétre hivatkozva. Az ügyeletes orvos azonnal mentőt hívott, akik rövid időn belül kiérkeztek a helyszínre. A néző elveszítette az eszméletét, megkezdték az újraélesztését, közben mentőhelikoptert is riasztottak. Az azonnali orvosi beavatkozás ellenére sajnálatosan nem sikerült az újraélesztés, a beteg életét vesztette. A tragédia mélyen megrázta a helyszínen dolgozó kollégáinkat, a forgatást azonnal leállították.”

Vidámabb hírek a Maradj Talponról:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top