nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Aktuális
15 éves lányt keres a rendőrség

15 éves lányt keres a rendőrség

A 15 éves miskolci lányt szeptember 1-jén látták utoljára Kalocsán. A rendőrség a lakosság segítségét kéri.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

A  Miskolci Rendőrkapitányságon az eltűnt hozzátartozója miatt tett bejelentést egy nő 2015. szeptember 7-én. Lányát szeptember 1-jén látták utoljára a Kalocsai Gyermekotthonban (6300 Kalocsa, Szent István út 16-22.), ahonnan ismeretlen helyre  távozott, és az azóta nem adott életjelet magáról.

Károly Emese megközelítőleg 165 centiméter magas, 55-60 kilogramm testsúlyú, normál testalkatú. Haja színe fekete, mely a válláig ér. Szeme színe barna, arca ovális, álla kerek, fogazata ép. Különös ismertető jellel nem rendelkezik, szellemileg és fizikailag ép, az eltűnésekor viselt ruházata nem ismert.

15 éves lányt keres a rendőrség

A jelenleg rendelkezésre álló információk szerint a kamaszlány tartózkodási helye Kalocsán és környékén (Homokmégy) valószínűsíthető.

A rendőrség kéri, hogy aki bármit tud Károly Emeséről, értesítse őket az itt megadott elérhetőségek valamelyikén.

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon