Aktuális

Nők Lapja őszi kuponakció

A minden családot anyagilag erősen megterhelő iskolakezdés után igazán jól jöhetnek most a Nők Lapja kuponjai! Kereskedelmi partnereinket újra arra buzdítottuk, ismételjék meg velünk közösen a nagy sikerű kuponakciót.

A kedvezményes akciók során nemcsak ruhákat, a háztartásban elengedhetetlen tárgyakat, kisgépeket vehetik meg, de bizonyos szolgáltatásokhoz is olcsóbban juthatnak, például egy wellness hétvégéért is kevesebbet kell fizetniük, mint egyébként. És ne feledjék, hölgyeim, gondoljanak magukra is! Szépségápolási akcióinkban is nagy a választék!

Megnézem
Összes kép (1)

 

 

Hogyan használja?

Vásárláskor, a szolgáltatások igénybevételekor vagy éppen az utazás lefoglalásakor mutassa be a kupont, és megkapja a kedvezményt. A kuponok 2015. szeptember 10–12. között válthatók be, a kuponokon, illetve az üzletlistában feltüntetett beváltóhelyeken, az ott szereplő feltételek szerint. A melléklet utolsó oldalain közöljük a beváltóhelyek pontos címlistáját, illetve azokat az internetes oldalakat, ahol további információkat találnak az üzletekről.

Reméljük, örömmel fogadják őszi, pénztárcakímélő kuponjainkat!

Egyes esetekben a beváltás határideje eltér ettől, ezt minden esetben külön feltüntettük a kuponon.

A kuponok beváltásának feltételeit, illetve a kedvezmény mértékét partnereink határozzák meg, saját hatáskörükben.

A kuponok beváltásáért a Central Médiacsoport Zrt. semmilyen felelősséget nem vállal.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top