Aktuális

Iskolakezdés: szeptember 5-ig még várják a tanszeradományokat

A Campona kezdeményezésére még öt napig várják az adományokat a jótékonysági tanszergyűjtési akcióban. Az iskolaszereket a Gyermekjóléti Központ segítségével juttatják el a rászorulóknak.

A Campona Bevásárló- és Élményközpont jótékonysági tanszergyűjtési akciót hirdetett a 22. kerületi rászoruló családok számára. A szervező 6 és 18 éves gyermekek és fiatalok számára várja az iskolakezdéshez szükséges felajánlásokat, mint iskolatáska, írószer, vonalzó, számológép, füzet, körző, tornazsák és sportruházat.

Szeptember 5-ig még várják a tanszeradományokat

Az összegyűlt tanszereket a kerületi Gyermekjóléti Központ segítségével juttatják el a hátrányos helyzetű családokhoz. Az iskolaszereket a már megszokott adományozási rendszerben osztják ki, így még mindenki időben megkaphatja a legszükségesebb iskolai felszereléseket.

A jó állapotú és még használható tanfelszereléseket, eszközöket a Campona földszintjén 2015. szeptember 5-ig lehet leadni. A kezdeményező minden egyes felajánlott tanszerért cserébe 1000 forintos vásárlási utalványt ad az adakozóknak.

További tanszer témájú cikkek az NLCafén

Forrás: Campona

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top