Aktuális

Káosz lesz Budapesten: iskolaidőszakban is folytatódnak az útfelújítások

Az iskolakezdés és az ezzel együtt járó megnövekedett forgalom ellenére folytatódnak az útfelújítások, sőt a helyzet fokozódik...

Az M1/M7-es autópálya bevezető szakaszán hétfőtől november közepéig újabb korlátozásra kell számítani a BAH-csomópont és a Pannonhalmi út közötti felújítási munkák miatt egy két kilométeres szakaszon. Mindez érinti érintik az iskolakezdési időszakot is – hívja fel a figyelmet a Budapesti Közlekedési Központ divízióvezetője, Nyúl Zoltán az inforadio.hu-n

Felújítási munkák folynak még a Margit hídnál is a budai fonódó villamos építése miatt. Itt is megmaradnak a korlátozások a következő egy hónapban. 

Korlátozásokra kell számítani a Frankel Leó utcai vágány bekötésénél is. Ennek a szakasznak a munkálatai is belenyúlnak az iskolai időszakba: nagyjából szeptember 20-a környékén fog zárulni, ezután itt talán könnyebb lesz a közlekedés., de a budai fonódó villamos építése a Bem rakparti ágon továbbra is folytatódik.

A Széll Kálmán térnél sem lesz könnyebb közlekedni szeptembertől. A korlátozások továbbra is fennmaradnak, ezen kívül a Szépvölgyi úton és a Bécsi úton is folytatódik a káosz, a munkálatok szeptember végéig tartanak.

Káosz lesz Budapesten: iskolaidőszakban is folytatódnak az útfelújítások

Még több cikk az útlezárásokról és Budapest közlekedéséről az NLCafén:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top