Aktuális

1,66 milliárd forintot keresett egyetlen toppantással

Nemrég vette fel nyereményét a legújabb magyar lottómilliárdos. A titokzatos nyertes ötmilliárddal lett gazdagabb a május végi ötöslottó-sorsolás után.

Május 30-án vitték el az ötös lottó 1956-os fennállása óta második legnagyobb főnyereményét,

5 049 127 895 forintot.

A darabonként egymilliárd forintot érő nyerőszámok ezek voltak:

 18, 55, 56, 83, 90.

 A Szerencsejáték Zrt. nagynyertes-kérdőívét kitöltő szerencsés nem járult hozzá, hogy a játékszervező megadja, pontosan hol él és hol adta fel a nyertes szelvényt, de a kérdőívből azért sok érdekes információ kiderül – írja a Pénzcentrum.

A nyertes saját bevallása szerint nyert már nagyobb összeget, de annak pontos összegét nem árulta el. Az ötös lottó mellett rendszeresen játszik kenót és eurojackpotot is. Az eddigi jövedelmi helyzetéről annyit közölt: éppen hogy kijött havi jövedelméből. Arra a kérdésre, hogy mit vesz először a nyereményéből, azt válaszolta, hogy egy másik lottót.

 

1.66 milliárd forintot keresett egyetlen toppantással

Neki már nem kell Londonba költöznie

A nyertes hosszú évek óta lottózik, saját bevallása szerint mindig hitt a szerencsében. A nyertes szelvényt egyedül birtokolta. Különleges szisztémákban nem hisz, de van egy egyedi babonája: mielőtt belép a lottózóba, az ajtó előtt hármat toppant. A pszichológusok szerint ekkora nyereményről értesülni megrázó lehet. Véleményüket a nyertes is megerősítette. Ő a SzerencseSzombat sorsolási műsort nézve tudta meg, hogy az ő szelvénye az ötmilliárdos nyertes, első reakciója pedig az ijedtség volt.

Jövőbeli terveit nem osztotta meg, annyit mondott, hogy nem tervezi elhagyni az országot, de még jelenlegi munkahelyét sem. Nem adja fel eddigi életformáját, viszont tervezi, hogy elköltözik arról a településről, ahol most lakik. Nyereményét pedig pénzügyi tanácsadó segítségével tervezi befektetni.

További hasonló témájú cikkeink:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top