Aktuális

A Prezi is bekerült a Financial Times toplistájába

A Prezi alapítói, Árvai Péter, Halácsy Péter és Somlai-Fischer Ádám bekerültek a Financial Times legjobb technológiai vállalkozói közé. Az ötvenes listán az előkelő 25. helyet foglalják el a magyar vállalkozók.

Financial Times idén júniusban a Founders Forummal közösen indított versenyt, hogy összegyűjtsék Európa legjobb 50 technológiai vállalkozóját. A listára olyan vállalkozók kerülhettek fel, akik Európából származnak vagy a cégük Európában működik. Feltétel volt még, hogy a jelölteknek aktívan részt kell venniük a cég vezetésében, de vizsgálták azt is, hogy az adott cég terméke mennyire innovatív, mennyire változtatta meg a piacot, amelyre bevezették.

A Prezi is bekerült a Financial Times toplistájába

A Prezi alapítói a listán a 25. helyre kerültek, így megelőzve például Geert-Jan Bruinsmát, a booking.com alapítóját. A listát Daniel Ek, a Spotify alapítója vezeti, a második helyre pedig Jan Koum, a WhatsApp alapítója került.

Árvai Péter, a Prezi társalapító-vezérigazgatója elmondta, nagyon örülnek az elismerésnek, és különösen büszkék rá, hogy a Prezivel Magyarországot is feljuttathatták a listára.

A Prezit 2009-ben alapították, különlegessége, hogy a hagyományos, slide-okon alapuló előadásforma helyett térben “meséli el” a történeteket. A Prezi a magyar mellett angol, német, francia, spanyol, portugál, japán és koreai nyelven is elérhető.

További Prezi-cikkek az NLCafén:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top