Aktuális

Szexuális szokásaikról faggatta diákjait a seregélyesi tanár

Az osztály előtt kérdezte a lányokat, "hogyan csinálják a barátjukkal", és volt, hogy azzal hencegett, hogy "a fél tanári kar megvolt" neki – állítják a diákok. A tanár tagad.

Többször is előfordult, hogy szexuális utalásokat tett órán az egyik tanár egy Fejér megyei iskolában – hangzott el a TV2 hírműsorában. A Tényeknek három lány is nyilatkozott. Azt mesélték, előfordult, hogy tanáruk azt mondta, hogy “ha a háta mögött beszélnek, közel vannak ahhoz, hogy kinyalják a hátsó felét”. Olyan is volt, hogy a férfi azzal hencegett, hogy “a fél tanári kar megvolt neki. Azért csak a fél, mert a többi férfi.”

Egy durva szexuális utalást követően aztán az egyik lány panaszlevelet írt. Azt mesélte, ezután nem sokkal kapott vagy nyolc darab egyest úgy, hogy nem is volt dolgozat vagy felelés. Végül osztályozó vizsgát kellett tennie, amire viszont legjobb esetben is csak hármast kaphatott, mivel egyesről indult. A hármast végül meg is kapta.

Egy másik lány azt mesélte, tőle azt kérdezte a tanár órán, mindenki előtt, hogy “hogyan szokták csinálni azt a barátjával”, és mit tesz annak érdekében, hogy felizguljon a fiú.

Az iskola igazgatója azt mondta, neki egy esetről volt tudomása, amiért meg is hallgatták a tanárt, és végül fegyelmit kapott. A TV2 megtalálta az érintett tanárt is. A férfi nem kívánt nyilatkozni, de a vádakat tagadta.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top