Aktuális

A viharok és a jégeső után visszatér a nyárias meleg idő

A keddi heves zivatarok elvonulását követően az Országos Meteorológiai Szolgálat az egész ország területén visszavonta a riasztást. Szerdán visszatér a nyárias, meleg idő.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat közleménye szerint szerdán az ország döntő részén már nem várható veszélyes időjárási jelenség. Egy-egy zivatar nagyobb eséllyel a Dunántúl keleti, illetve a Duna-Tisza köze nyugati részén, valamint a keleti határ közelében még kialakulhat. A zivatarokat rövid ideig intenzív csapadék, heves szél kísérheti.

A viharok és a jégeső után visszatér a nyárias meleg idő

Ugyanakkor a keddi heves zivatarok elvonulását követően veszélyes időjárási jelenségre már nem kell számítani, a OMSZ a korábban kiadott riasztásokat visszavonta.

A meteorológiai előrejelzés szerint szerdán délelőtt a középső országrészben még lehetnek erősen felhős területek, ezt leszámítva túlnyomóan napos idő várható, és csak néhol alakulhat ki zápor, zivatar. A legmagasabb hőmérséklet 28-32 Celsius-fok között alakul. Késő estére 20-25 fok közé csökken a hőmérséklet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top