nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Aktuális
Hosszú Katinka visszautasítja a doppingvádat és perel

Hosszú Katinka visszautasítja a doppingvádat és perel

Hosszú Katinka ma sajtótájékoztatón reagált az amerikai sajtóban múlt héten ellene felhozott doppingvádra. Az ügyet a továbbiakban jogászok tanulmányozzák, ő az úszásra szeretne koncentrálni.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

“Sohasem szedtem teljesítménynövelő szereket, és szentül vallom, nincs az a pénz, hírnév, nincs az a győzelem, ami visszaigazolná, megérte eladni a lelkemet” – idézte a Nemzeti Sport Hosszú Katinkát. A Swimming World Magazine internetes oldalán múlt szerdán megjelent doppingvádakra reagált a világbajnok úszó, aki egy ügyvédei által jóváhagyott nyilatkozatot olvasott fel keddi sajtótájékoztatóján – írja a lap.

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon