Aktuális

Üzeni a NAV: egy hét múlva adóbevallás!

Idén is az utolsó percre hagytad az adóbevallás elkészítését? Meghosszabbított nyitvatartással segíti a NAV!

A kiemelt helyeken mától kezdve május 20-ig meghosszabbított nyitva tartással várják az szja-bevallással kapcsolatos megkereséseket – tudtuk meg a hir24.hu-n. A NAV négy legnagyobb fővárosi ügyfélszolgálata várja a megrögzött halogatókat:

  • IX. kerület, Vaskapu utca 33-35.

  • XIII. kerület, Kresz Géza utca 13-15.

  • XIII. Kerület, Dózsa György út 128-132.

  • XIV. kerület, Gvadányi utca 69.

A fenti helyeken május 13. és május 20. között hétfőtől csütörtökig 8.15-től 18.00 óráig, pénteken 8.15-től 16.00 óráig fogadják a bevallókat. A gördülékenyebb ügyintézés érdekében a megszokott félfogadási időn túl kizárólag a bevallások benyújtásával kapcsolatos ügyek intézhetők (bevallásátvétel, csekk-kiadás, tájékoztatás, bankkártyás befizetés, Ügyfélkapu-regisztráció).

Telefonos segítség is kérhető

Inkább telefonos segítséget kérnél? Erre is van mód: az Általános Tájékoztató Rendszer (TCC) helyi tarifával hívható 06-40/42-42-42-es kék száma a fenti időszakban szintén tovább fogadja az ügyfelektől érkező hívásokat. Ezen a telefonszámon hétfőtől csütörtökig 8.30-tól 18.00 óráig, pénteken 8.30-tól 16.00 óráig kérhető segítség a bevallással kapcsolatban.

Az pedig egyáltalán nem mindegy, hogy szólunk bele a telefonba, erről már Friderikusz Sándor is értekezett:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top