Aktuális

Artmozik éjszakája: premier előtt nézhetünk filmeket május 15-én

Az Artmozik éjszakáján minden lesz, ami egy filmőrültet lázba hozhat: premier előtti filmvetítések, 12 órás nonstop moziélmény, ráadásul mindez 4 mozi 11 termében.

Több mint negyven filmmel, köztük hat premier előtt vetített alkotással várja az érdeklődőket négy budapesti filmszínház az Artmozik éjszakáján május 15-ről 16-ra virradóra – olvasható az inforadio.hu-n. A Művész, a Puskin, a Tabán és a Toldi mozi ad otthont a rendhagyó filmmaratonnak, a vetítések közös karszalaggal látogathatók.

A hivatalos bemutató előtt megnézhetjük többek között a Bazi nagy francia lagzik című fergeteges vígjátékot, a Jön Harold! című norvég komédiát és a Megőrjít a csajt, amiben Jennifer Anistonra osztották a főszerepet. Nem maradnak ki a programból az elmúlt év legnagyobb magyar és nemzetközi filmsikerei sem: a Liza, a rókatündér, valamint a VAN valami furcsa és megmagyarázhatatlan című hazai szenzációk mellett a Birdman, a Whiplash és a Mindenség elmélete is műsorra kerül.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top