Aktuális

A Facebookon is adakozhatunk a nepáli földrengés károsultjai javára

A Facebook bejelentette, hogy a közösségi oldal adománygyűjtő funkcióján keresztül beérkező felajánlások teljes összegét a nepáli földrengés károsultjainak juttatja el.

A közösségi oldal felhasználói által felajánlott pénzadományokat konkrétan az International Medical Corps nevű szervezet kapja, akik életmentő gyógyszereket és más szükséges eszközöket juttatnak el a nepáli földrengés károsultjainak. Hogy megelőzzék a fertőző betegségek terjedését, higiéniai csomagokat és víztisztító tablettákat is osztogatnak a rászorulóknak.

Aki a Facebookon szeretne adakozni, ide kattintva teheti meg.

A Facebookon keresztül is adakozhatunk a nepáli földrengés károsultjai javára

A nepáli földrengés károsultjainak megsegítésére világszerte számos jótékonysági akció indult. A Magyar Vöröskereszt a Nemzetközi Vöröskereszt nepáli segélyakciójához csatlakozott. Az adományozók az 1359-es vonal felhívásával vagy az ADOMANY szó SMS-ben való elküldésével 250 forinttal járulhatnak hozzá, hogy a szervezet hatékonyabban tudja segíteni a rászorulókat.

További cikkek a nepáli földrengésről az NLC-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top