Aktuális

Nőt és gyereket zaklat a “bátor” taxis hiéna

Videóra vette egy utas, hogyan "halásznak" maguknak utasokat a taxis hiénák a Liszt Ferenc repülőtéren. Kevés olyan szó jutott eszembe a hírt olvasva, amit nem kellene kisípolni.

A hír: A TV2 bemutatott egy telefonos videót, ami a napokban készült a Liszt Ferenc repülőtéren egy kisgyerekes magyar nőről, akinek egy taxis elvette csomagját, majd kötekedni kezdett, hogy kierőszakolja, vele utazzon be a városba. A nő ellenállt. Ezután újabb engedély nélküli taxisnak kinéző férfiak érkeztek és körbeállták. Az asszony a gyerekkel csak azután tudott továbbmenni, hogy a férfiak meglátták: valaki videóra veszi a jelenetet.

A reptéri hatóságok elmondásuk szerint tehetetlenek (bár vannak biztonságiak a reptéren), mert nincs jogi lehetőségük az engedély nélküli taxisokat kitiltani.

További cikkek a témában:

De “bátrak” vagytok

Kedves hiéna taxisok, nagyon “bátrak” vagytok… Hogy van bőr a képeteken körbeállni egy gyereket és egy nőt? Hogy mertek bárkinek a táskájához hozzányúlni? Nőt és gyereket megfélemlíteni? Mert a néma körbeállás is megfélemlítés! Elhalászni valakinek a csomagját, “rákényszeríteni” az utazásra?
Ti persze gondolom azonnal “cselekednétek”, ha valamelyik családtagotokat csakúgy körbeállná öt-hat ismeretlen és feltartóztatná. Az olyan emberek, mint ti, nagyon hangosak, és imádják érvényesíteni a jogaikat, de nekik senki nem parancsol. Titeket nem mutathat a kamera, nektek személyiségi jogaitok vannak, nektek kell a két méter távolság. Van egy hírem: ez fordítva is igaz.

NE VEGZÁLJÁTOK AZ UTASOKAT!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top