Aktuális

Az elnöki házaspárral vacsorázhat a tombola nyertese

Ötfogásos vacsora az államfővel és feleségével – állítólag ez a fődíja a prágai Hradzsinban március 20-án megrendezendő első cseh elnöki bál tombolájának. A belépőjegyekért a résztvevők frissítőket és tombolajegyet kapnak.

A tomboladíjak állítólag nagyon értékesek és érdekesek. Az elnöki párral való vacsora mellett nyerni lehet például egy belépőjegyet a prágai jégkorong-világbajnokság döntőjére, vagy néhány kiló vadhúst a lányi elnöki rezidenciát körülvevő vadaskertben elejtett állatokból. A Prágai Vár két dísztermébe mintegy 700 személyt hívott meg az elnöki iroda, köztük a cseh politikai, társadalmi és kulturális élet jeles képviselőit. Meghívót küldtek a prágai diplomáciai testület képviselőinek is.

Az első cseh elnöki bált hivatalosan a Miloš Zeman államfő és felesége, Ivana által létrehozott jótékonysági alapítvány szervezi. A belépők ára néhány ezertől tízezer koronáig (mintegy 115 ezer forint) terjed. A befolyt összeg felét az alapítvány kapja, míg a másik felét az államadósság csökkentésére fordítják.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top