Aktuális

Vasárnapi zárva tartás: itt lesznek gigaakciók

Lássuk, hol milyen akciókkal készülnek március 8-ra, az utolsó vasárnapra, amikor még nyitva tartanak az üzletek.

Utolsó őrült vasárnap a Kikában

Március 8-án 10-től 19 óráig utoljára lehet vasárnap shoppingolni a Kikákban. Az akció keretében minden 10 000 forint feletti értékben vásárló, ausztriai, balatoni, bécsi, vagy prágai utat nyerhet (feltével, hogy kitölti a nyereményszelvényt, és bedobja a ládába). Lesz ingyenes arcfestés, rajzverseny és lufihajtogatás a legkisebbeknek. Az akció keretében 20%-kal olcsóbb lesz minden lámpa, és 15%-kal kerül kevesebbe minden ülőgarnitúra.

A Tesco kuponozik

A Tesco kuponakcióval várja az utolsó vasárnapot, na meg a vásárlókat. Hogy honnan szerezheted be a kuponokat? Egyrészt az aktuális akciós újságból, kuponfüzetekből, illetve a hírlevelekből. Március 8-án a hipermarketekben minden bor és F&F ruházati termék 20%, minden vágott virág 25% kedvezménnyel kapható. A könyveknél, serpenyőknél, szoftvereknél és egyes ékszereknél 30 százalékos akció lesz. Mindezeket azonban csakis kuponnal tudjátok érvényesíteni.

Vasárnapi zárvatartás: itt lesznek gigaakciók

IKEA a szokásossal készül

Az IKEA március 8-án az IKEA FAMILY klubtagoknak szóló heti ajánlatával és jelenlegi termékakcióival várja a vásárlóit. Vagyis különösebb akcióval erre a vasárnapra nem készülnek.

Az Auchan ráfekszik a nőnapra

Az Auchan áruházai leginkább a nőnapi akciókra készülnek az utolsó “vásárlós” vasárnapon. A ruházati termékek, fehérneműk lesznek akciósak, illetve ők is kuponnal erősítenek majd, amiket az egyik szombati lapban találhatnak meg a vásárlók.

  • A budapesti Árkádban március 8-ig tart a speciális kuponhét (egyes üzletekben 40%-os akció lesz érvényben vasárnap estig). Itt is készülnek a nőnapra. Pál Dénes lép fel az “utolsó” vasárnapon.
  • Az Allee Bevásárlóközpontban március 8-án 80 üzletben lesz 20%-os kedvezmény, amely kuponokkal lesz elérhető.
  • A Duna Plázában március 14-ig tart a Vigyél el vásárolni kuponos kedvezményáradat.
  • Ne légy keserű, mert a Westend megédesíti az “utolsó” vasárnapodat – áll a pláza weboldalán. Március 8-án minden látogató egy csokoládét kap ajándékba a bejáratnál.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top