Aktuális

Anya és lánya mentették meg az öngyilkosjelölt életét

A fiatal férfi le akart ugrani a hídról.

Paula Woolven, a lánya, Becca, és a férje, Laurence, épp egy hídon autóztak keresztül az angliai Newheavenben, amikor az asszony észrevette, hogy egy fiatal férfi kapaszkodik kinn, a híd korlátján. A háromgyermekes anya azonnal szólt a férjének, hogy álljon meg, majd odaadta neki a mobiltelefonját, hogy hívja a rendőrséget.

Paula és Becca ezután a fiatalemberhez rohantak. “Sírt és nagyon ki volt borulva. Azt mondta, véget akar vetni az életének” – mesélte az asszony.

Öt perccel később megérkezett a rendőrség, a férfi viszont azt ordította, hogy a folyóba veti magát, ha a rendőrök közelebb jönnek. Ekkor Becca is elkezdett beszélni hozzá és igyekezett megnyugtatni.

Anya és lánya mentették meg az öngyilkosjelölt életét

Az anya és lánya tíz percen keresztül próbálták lebeszélni öngyilkossági szándékáról a férfit, amikor az felnézett rájuk, és azt mondta, nem bírja tovább tartani magát, annyira kihűltek a kezei. Paula és Becca ekkor elkapták a karjait, és úgy tartották, mintha az ő életük is ezen múlna, közben pedig kiabáltak a rendőröknek, hogy jöhetnek. Végül közös erővel sikerült visszahúzniuk a férfit, akit ezt követően egy egészségügyi intézménybe szállítottak.

“Nagyon büszke vagyok a lányomra, de nem érezzük magunkat hősnek. Azt gondolom, hogy bárki más is ugyanezt tette volna a helyünkben” – mondta Paula.

Forrás: mirror.co.uk

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top