Aktuális

Megszűnt Zamárdi? Hová tűnt a Google-térképről a balatoni település?

Érdekes dolog derült ki a minap a Balaton Sound fesztiválnak otthon adó településről. Zamárdi mintha nem is létezne, legalábbis a Google szerint.

Enyhe szitálás, 6 Celsius-fok – Balaton Sound.

Ezt a leírást kapjuk, ha a Google Térkép oldalán rákeresünk Zamárdira, hogy megnézzük az útvonalat, vagy csak felfedezzük magunknak a települést. Itt rendezik meg évek óta a sikeres Balaton Sound fesztivált, ami rengeteg látogatót vonz az déli parti városba.

Megszűnt Zamárdi? Hová tűnt a Google-térképről a balatoni település?

Zamárdi új címét a Vasutasok Szakszervezete – Zamárdi üdülője Facebook-oldal vette észre, amikor saját magukra kerestek. A szakszervezet pontos címe a Google hibája miatt ez lett: Balaton Sound, Kiss Ernő u. 3.

A hiba tegnap óta fennáll, és bár már néhányan jelentették a Google felé a gondot, eddig még nem javították ki. Kíváncsiak lennénk, hogy a zamárdi lakosok hogyan vélekednek az új címükről, esetleg mit szól mindehhez Gerendai Károly ügyvezető igazgató, aki egy egész város felett vette át az uralmat fesztiváljával.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top