Aktuális

10 vállalhatatlan sztori állásinterjúkról

Ezek a gyöngyszemek bizonyára a HR-es felvételiztető legszebb emlékei közé tartoznak.Tanuljunk belőlük, hogy mit ne csináljunk!

Íme a  work911 gyűjteménye:

1. A jelölt közölte, annyira jól képzett, hogy ha nem veszik fel, az egyértelmű bizonyítékul szolgál arra, hogy a vállalat menedzsmentje inkompetens.

2. Az illető a padlón elterülve töltötte ki a jelentkezési űrlapot.

3. A jelölt fülhallgatóval a fülében ült le az interjúztatóval szemben, majd közölte, hogy senki ne aggódjon, mert képes egyszerre a zenére és a kérdésekre is figyelni.

4. A kopaszodó jelölt belépett az irodába, majd hirtelen megtorpant, elnézést kért, kirohant az irodából, majd egy parókával a fején tért vissza.

5. A jelölt szkanderpárbajra hívta az interjúztatót.

10 vállalhatatlan sztori állásinterjúkról

6. Az illető arra kérte a felvételiztetőt, hogy mutassa meg ő is az önéletrajzát, mert meg akar győződni róla, hogy elég képzett-e ahhoz, hogy megítélje az alkalmasságát a meghirdetett pozícióra.

7. A jelölt megígérte, hogy ha felveszik, hálája jeléül az alkarjára tetováltatja a vállalat logóját.

8. Az interjú közepén a jelentkező engedélyt kért, hogy felhívhassa “tanácsadóját”, hogy segítsen a nehéz interjúkérdés megválaszolásában.

9. A jelölt kijelentette, hogy addig nem kel fel a székből, ameddig fel nem ajánlják neki az állást. A HR-esnek ki kellett hívnia a rendőrséget.

10. Amikor a hobbijáról kérdezték, az interjúalany felkelt, és elkezdett szteppelni a HR-es asztala körül.

Folytatás a Zacc blogon!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top