Aktuális

A csoportos szex is belefért a gólyatábori programba

Durva beszámolókat tartalmaz az elmúlt évek gólyatáborairól készült jelentés.

Az oktatási jogok biztosa jelentést készített az elmúlt évek egyetemi gólyatáborairól. Aáry-Tamás Lajos a tavalyi gólyatábori botrányok után 67 felsőoktatási intézmény bevonásával készített jelentést. A tapasztalatokról szerdán sajtótájékoztató keretében számoltak be.

Az intézmények elenyésző számú panaszt jelentettek, melyek legtöbbje apróságokról szólt. Annál több panasz érkezett nevük elhallgatását kérő hallgatóktól, szakemberektől, szülőktől, szomszédoktól és már régen végzett diákoktól a jogi biztoshoz. Ők legalább 10 intézményt nevesítettek is.

A jelentésben szaftos részletek olvashatók olyan szituációkról, amikor a résztvevők közül többeket leitattak, meztelenségre vettek rá. Sőt egy “viccesnek” szánt játék kedvéért még csoportosan szexeltek is – számol be a hvg.hu. A jelentés annak a problémáját is felveti, hogy a résztvevők beleegyezése nélkül sok mindent filmre vesznek, lefényképeznek, és a világhálón megosztják.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top