Aktuális

11 éve tolatva vezet egy taxisofőr – videó

Számára a hátra az előre.

Egy indiai taxisofőr, Harpreet Dev igencsak szorult helyzetben találta magát, amikor az autója 2003-ban, a városon kívül meghibásodás miatt rükvercben maradt, és onnantól csak hátramenetben tudott vele menni. Mivel a férfinek nem volt pénze, ráadásul késő este történt a kellemetlen eset, úgy döntött, hogy jobb híján tolatva autózik vissza a városba.

Másnapra aztán kitalálta, hogy hátramenetben fog taxizni. A szolgáltatás nagy sikert aratott, a férfi immár 11 éve rükvercben vezet, és erre speciális engedélyt is kapott a hatóságoktól.

Dev egy óra alatt akár 80 kilométert is megtesz tolatva. Az autóját ennek megfelelően alakította át és egy szirénát is felszerelt rá, amivel szükség esetén figyelmeztetni tudja a többi autóst, illetve a gyanútlan gyalogosokat sajátos vezetési stílusára.

A lakóhelyén, Bhatinda városában hírességnek számít, ám azért komoly hátrányát is látja a tolatva vezetésnek, nevezetesen hogy állandó hát- és nyakfájdalmakkal küzd.

Forrás: Oddity Central 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top