Aktuális

Jégre mennek a magyar fiatalok

A jégpálya ideális helyszín a kikapcsolódáshoz, a szórakozáshoz, a sportoláshoz és az ismerkedéshez is – derült ki egy friss online felmérésből, amely a magyar fiatalok korcsolyázási szokásait kutatta.

A nem reprezentatív felmérés válaszadóinak harmada a jégpályán hangolódott az ünnepekre, míg döntő többségük (59%) bármikor kapható a korcsolyázásra, csak essen a hó, de sokan akkor kedvelik leginkább ezt az időtöltést, ha a nap is kisüt közben.

A kérdőív arra is kereste a választ, hogy vajon a korcsolyázás összefügghet-e az ismerkedéssel. A beérkezett válaszok alapján kiderült, hogy igen. A magyar fiatalok 46 százaléka szerint ugyanis a jégpálya ideális terep arra, hogy új szerelmet keressenek, sőt százból öten mostani kedvesükkel is a korcsolyapályán ismerkedtek meg. Közel felük pedig szervezett már randevút a jégre.

Bármi is legyen az, ami a jégpályára csábítja hazánk fiataljait, a korcsolyázás remek lehetőség arra, hogy télen is mozogjunk, sportoljunk – így gondolja a Jégterasz kérdőívét kitöltők közel harmada.

A kérdőívet kitöltők 63 százalékának a korcsolyázás télen a legideálisabb alkalmat jelenti arra, hogy együtt szórakozzanak a barátaikkal, családjukkal, szerelmükkel. Ráadásul a karácsonyi bejgli okozta zsírpárnácskák eltüntetésében is nagy segítségünkre lehet a korcsolya.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top