nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Aktuális
Figyelem: hó és fagy a láthatáron!

Figyelem: hó és fagy a láthatáron!

Még a héten megérkezik térségünkbe az első, jelentősebb havazás.
Avatar
Nők Lapja Café
f Ajánlom

Végre felcsillant a remény a telet és havat várók számára: a legfrissebb számítógépes előrejelzések alapján vasárnapra virradóra délnyugat felől egy mediterrán ciklon éri el hazánkat, mely többfelé az országban meghozhatja az idei tél első jelentősebb havazását írja előrejelzésében az Időkép.

Fotó: Thinkstock
Fotó: Thinkstock

Jó esetben az ország nagy részén vasárnap havas, téli idő köszönthet be. A légörvény érkezésével egyidejűleg azonban egyre többfelé viharossá fokozódhat az északi, északkeleti szél, így bizony hófúvás is kialakulhat az ország több területén.

Ami a mai nap időjárását illeti: az észak felől megnövekvő felhőzet esőt, záport hoz. A Dunántúlon a szél is feltámad. A hőmérséklet csúcsértéke 6-10 fok körül alakul. Holnaptól aztán visszaesik a hőmérséklet, és fagyos napok jönnek.

A jövő hét első felében kemény éjszakai fagyokra, napközben is hideg, fagyos, téli időre készülhetünk.

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon