Aktuális

Elfogták a férfit, aki 3 nőt támadott meg egy éjszaka alatt

Rablás és szexuális bűntett gyanújával indult eljárás egy férfi ellen, aki három nőt is megtámadott egy éjszaka alatt Egerben.

Eger Északi-városrészében sétált három nő szombaton a hajnali órákban, amikor egy ismeretlen férfi az egyiküket a földre rántotta és az értékei átadására szólította fel. Miután elvette a nőnél lévő pénzt, szexuális együttlétre próbálta kényszeríteni. Ezalatt a bántalmazott ismerősei értesítették a rendőrséget. Az egyenruhások a helyszínre érkezve megakadályozták a férfi további erőszakos cselekményét, és elfogták, majd előállították a kapitányságra.

A rendőrök megállapították, hogy a 18 éves férfi két másik fiatal nő sérelmére is próbált hasonló bűncselekményeket elköveti az éjszaka folyamán, azonban a két sértett el tudott menekülni – írja a heol.hu.

H. Dávid kerecsendi lakos ellen egy rendbeli rablás bűntettének, két rendbeli rablás bűntett kísérletének és három rendbeli szexuális erőszak bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást az Egri Rendőrkapitányság, és egyben kezdeményezte előzetes letartóztatásának elrendelését.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top