Aktuális

Bemutatjuk a világ leggyűlöltebb férfiját

Kiutasították két országból, tízezrek írják alá az ellene szóló petíciókat, mert ha csak megszólal, Julien Blanc szájából ömlik a nőgyűlölő ocsmányság.

Julien Blanc semmiben nem különbözik rosszul öltözött, harmincas kortársaitól: trendi frizurát hord és szabadosan fejezik ki magát. Utóbbival van csak baj igazán, mert jobb lenne, ha nőkről alkotott végletesen egyszerű véleményét megtartaná magának. Ehhez képest óriási pénzeket kaszál vele.

Az erőteljes túlzással csajozóművésznek (!) titulált Blanc szemináriumokat tart és tábort szervez kétségbeesett, társadalmilag működésképtelen és magányos férfiak hadának, akiknek ígéri, hogy a nők majd észreveszik őket – ha jó szóval nem megy, majd megy erőszakkal. Az nem akadály, hogy visszataszító, agresszív, manipulatív szörnyetegként viselkednek, a zaklatás és a nő akaratának teljes figyelmen kívül hagyásának elsajátítása nekik alkalmanként 3 ezer dollárt is megér. Akinek van gyomra, az végignézheti videóit (amit még nem vettek le), és megtudhatja, hogyan lehet kitartással, megalázással, zaklatással, erőszakkal célt érni. Az egyik legnépszerűbben például egy igazi dupla nullás féreg intelligenciájával vezet be a csábítás elméletébe, amikor pornográf példával azt ecseteli, hogy “Tokióban egy fehér pasi azt csinál, amit akar” – szerinte. Valóban a csábítás mestere, csak gratulálni tudunk.

Ez mégis kinek tetszik?

Azoknak, akik elhiszik, hogy egy nőnek elég “azt parancsolni, hogy térdeljen le, hívjon úrnak és könyörögjön egy csókért”. Azoknak a normálisnak látszó férfiaknak, akik irtóznak attól, hogy egy nőnek saját akarata van, aminek hála, visszautasíthatják őket. Kimondott céljuk, hogy semmibe vegyék a nők méltóságát, mert a férfiak vágya felülírhatja a nők akaratát. A nőket nem tekintik szexuális tárgynál többnek, az erőszakot pedig a mindennapok normális részének. A szóhasználatuk része, hogy a férfiak vadászhatnak, a nők megalázása lehet játék, így nem csoda, hogy ha a nemi erőszakot banálisnak tartják, akkor elfogadottá válik.

A csajozó-tanfolyamokon azt tanítják, hogy ha sértegetnek egy nőt, azzal felkeltik az érdeklődését, és a férfi elcsábítását kihívásnak tekintik. A kiindulópont, hogy a nőket pszichésen, akár fizikailag is rá kell venni a szexre. Twitterén képekkel illusztrálva bátorít, hogy akár fojtogatással is elérheted, amit akarsz.

Csakhogy nem működik

A nők többsége gyomorforgatva fordul el a Julien Blanc-féléktől. Ausztráliából már kiutasították, Nagy-Britanniába be sem engedik a Time magazin által a világ leggyűlöltebb férfijának kikiáltott Blancet. Egy izlandi karikaturista és drámaíró, Hugleikur Dagsson szerint ha Izlandra sem engedik be, akkor mártírt faragnak belőle. “Ha elutasítjuk a beutazási kérelmét, a Twitteren fog nyavalyogni, és az agyhalott, baseballsapkát fordítva hordó humanoidok szomorú serege majd valószínűleg megosztja a posztjait. Hős lesz a trollok között, és ezt akarja. Ne tegyük meg neki ezt a szívességet. Már azzal is óriási szívességet tettünk, hogy a férfikinézetű vákuum munkásságának helyet adtunk – de csak elrettentésül, milyen nagy az isten állatkertje.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top