Aktuális

Prostitúcióra kényszerítette barátja a fiatal lányt

Fogva tartotta barátnőjét egy gyöngyösi férfi, és arra kényszerítette, hogy más férfiakkal szexuális kapcsolatot létesítsen.

Egy fiatalkorú lány tett feljelentést idén augusztusban Gyöngyösi Rendőrkapitányságon, miszerint őt 2012 szeptembere és 2014 áprilisa között korábbi párja arra kényszerítette, hogy ismeretlen férfiakkal szexuális kapcsolatot létesítsen.

A gyanú szerint a lány a gyöngyösi lakást is csak R. Roland és családja engedélyével hagyhatta el, továbbá mobiltelefonját is elvették. A fiatal lány végül 2014 áprilisában szökött meg a családtól – írja a heol.hu.

R. Rolandot november 10-én kora reggel fogták el. Ő és a család többi tagja – a 22 éves R. János, valamint szüleik – ellen személyi szabadság megsértése bűntettének és más bűncselekmények megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság, és kezdeményezte előzetes letartóztatásukat, amit november 12-én el is rendelt a bíróság.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top