Aktuális

Az internetes vásárlás napja – ma vásárolj online!

November 7-én ünnep van. Nem, nem a régi világ jött vissza szerencsére és vele a "novhét", vagyis a Nagy Októberi Szocialista Forradalom kötelező ünnepe. Éppen ellenkezőleg: nagyon is új világ, az e-kereskedők ünnepe az első novemberi péntek immár negyedik éve.

Ez a péntek az internetes vásárlás napja. Amikor a webáruházak összefognak, hogy valami különleges, egyedi, csak ezen a napon érvényes akcióval lepjék meg a vásárlókat. Idén több mint 500 webáruház csatlakozik a mozgalomhoz, a legkisebbektől a legnagyobbakig. A kínálat lefedi szinte a teljes termék- és szolgáltatáspalettát, ami csak kapható az interneten: utazás, repülőjegy, játék, egészségügyi termékek, könyv, CD, kuponok, internet-előfizetés, műszaki cikkek, bútor, ruha, gyermekholmik, aukciós tárgyak, szoftverek, sportszerek, biokészítmények, ékszerek, kozmetikai és illatszerek, ételek-italok, mi szem-szájnak ingere.

Hogy mit jelenthet ez a vásárlóknak? Sorban állás nélkül, kényelmes házhoz szállítással, a termékeket és árakat összehasonlítva tudunk rendelni. A vásárlás öröme is megvan, hiszen a képernyő előtt ülve ugyan, de a világháló óriásplázájában vadászhatunk a legkülönfélébb dolgokra, legjobb árakra. Aki pedig attól tart, hogy utólag mégsem fog neki tetszeni a megvásárolt holmi, nos, őt az elállás joga védi a nem várt meglepetésektől: a termék kézhezvételét követően tizennégy nap áll az internetes vásárlók rendelkezésre, hogy meggondolják magukat, és elálljanak a vásárlástól, visszakapva a pénzüket.

Aki kedvet kapott az online vásárláshoz, az 2014. november 7-én böngéssze át kedvenc webáruházait, vagy látogasson el a www.internetesvasarlasnapja.hu oldalra, keresgéljen a bő 400 bolt több mint ezer akciója és az óránként sorsolt nyeremények között.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top