Aktuális

Időjárás: Közeleg az igazi ősz

Utolsókat rúgja a vénasszonyok nyara, hamarosan változás következik.

Az elmúlt napokban igazán nem volt unalmas az időjárás. Verőfény, eső, orkán egyaránt előfordult. Ami a folytatást illeti: a hét utolsó napján nem lesz okunk panaszra. Az ország nagy részén párásan indul a reggel, de szép lassan mindenütt átveszi a főszerepet a napsütés – olvasható az Időkép előrejelzésében. Felhők csak északkeleten zavarhatják időnként a napsütést, de eső ott sem várható.  A reggeli 7-10 fok után napközben 16-20 fok körül alakul a csúcshőmérséklet.

Hétfőn is sok napsütésre és 20 fok körüli csúcsokra számíthatunk még. Aki teheti, használja ki jól ezt a napot szabadtéri programok szervezésére, mert a folytatásban már kevésbé barátságos arcát mutatja az időjárás.

Kedden aztán hidegfront érkezik térségünkbe, megnövekszik a felhőzet, és az északi, északkeleti országrészbe megérkezik az eső is.

Szerdán aztán már az évszakra jellemző, szeles, esős, borongós idő várható országszerte. A hőmérséklet is jócskán visszaesik. A legenyhébb órákban is csak 10-14 fok várható.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top